Hvor meget kan jeg låne med et forbrugslån?

Så meget du vil.

Det er det nemmeste svar på spørgsmål.

Har du ingen lån i forvejen, og står du ikke i RKI, er der (næsten) ingen grænser for, hvor mange penge du kan låne.

GoLoan Logo

Vi anbefaler at sammenligne lån med GoLoan!

  • Start din låneansøgning her på forsiden og lån op til 300.000 DKK.
  • Nemt, simpelt og uforpligtende
  • Sammenlign lån fra op til 9 forskellige banker
  • Det er helt gratis!
Ansøg om lån her

Dermed ikke sagt, at du ikke kan ansøge om et højt lån, selvom du har lån i forvejen. Du kan bare ikke forvente at kunne låne et højt beløb hos en udbyder, hvor du allerede har lån. Dog kan du sagtens gå til en ny låneudbyder og ansøge om et nyt lån, selvom du allerede har forbrugslån andre steder. Det er der ikke noget, der forhindrer dig i.

RKI er en hindring for nye forbrugslån

Selvom det vil være rart, at du bare kan blive ved med at optage nye forbrugslån, selvom du er i RKI, er det desværre ikke rigtig muligt. Ikke med mindre du har en kautionist til at stå inde for dine lån.

Når du står i RKI, er så godt som alle døre lukket for dig. Du har naturligvis stadig mulighed for at låne penge privat af familie og venner, hvis de har lyst til at låne penge til dig, men du kan ikke gå til en af de mange låneudbydere for at låne flere penge. Du bliver i hvert fald ikke godkendt hos 99% af dem. Og den sidste ene procent vil som regel kun tage imod dig, hvis du som sagt har en til at kautionere for dig.

reklame

Lån op til 350.000 kroner her

Med en hurtig søgning på nettet er det nemt at finde steder, hvor du kan låne flere hundrede tusinde kroner som forbrugslån.

Et af de steder, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge om et tårnhøjt forbrugslån er bl.a. hos Coop Bank. Her har du mulighed for at ansøge om et forbrugslån på helt op til 350.000 kroner.

Selvom det lyder rigtig godt, er det stadig utroligt vigtigt at være opmærksom på alle detaljerne ved sådan et lån, inden du bare springer hovedkulds ud i det.

Med dette lån skal du bl.a. være opmærksom på en variabel rente, hvilket kan få dine låneomkostninger til at blive alt fra 83.000 til 213.000 kroner. Det er vel og mærke den pris, du skal lægge oven i hovedstolen, hvilket vil sige, at du vil kunne risikere at skulle betale over 563.000 kroner tilbage for et lån på 350.000 kroner. Det er alligevel også en sjat. Og så skal du slippe tusindvis af kroner i månedlig ydelse hver måned for et lån i den størrelsesorden.

Derfor er det altid vigtigt at tænke på, hvor meget du har råd til at låne, selvom det kan lyde lidt omvendt. For du låner jo penge, fordi du ikke har råd til det, du gerne vil købe. Men du kan meget nemt ikke have råd til et lån, hvis du ikke har de fornødne penge til at afdrage på det hver måned.

Så selvom du nemt kan låne rigtig mange penge via et forbrugslån, er det meget vigtigt at regne på, hvor meget du højst bør låne, inden du sender din ansøgning afsted.

Løbetid 12-180 måneder – Ansøg med NEM-id – Udbetaling: inden for 24 timer – ÅOP: 4,25-21,90% *Eks. på lån