Lån trods RKI

Hos langt de fleste låneudbydere kan man ikke låne penge, hvis man står i RKI. Der findes dog en løsning, hvor du kan låne penge i dine egne genstande og dermed låne penge trods RKI.

Lån penge trods RKI hos Pantsat.dk

Pantsat.dk er en dansk udbyder, hvor du kan låne penge i dine ejendele selvom du er registreret i RKI. Klik på banneret herunder for at læse mere om mulighederne:

Pantsat.dk har 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og det er fordi 95% af alle anmeldelser i skrivende stund er 5 stjerner. Det er ret imponerende, så tilliden fra firmaet egne brugere har været god.

Ellers er der muligheder nedenfor, men de kræver som regel at man ikke er optaget i RKI.

Er du så uheldig at være blevet optaget i RKI, kan vi hermed fortælle dig den gode nyhed, at det rent faktisk er muligt at låne penge, selvom du står i RKI. Der er flere måder at låne penge på, og de mest gængse måder at låne på er enten ved at have en kautionist eller ved at pantsætte. Du kan få alle til at kautionere for dig, bare de lever op til de krav, der er fra låneudbyderens side. Der er flere og flere låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge trods RKI, så du skal ikke være bange for, at det er noget problem.

Det er lige så nemt at ansøge om et lån trods RKI, som det er at ansøge om et almindeligt lån. Der er ikke lige så mange låneudbydere at vælge imellem, men det kan stadig sagtens lade sig gøre. Så selvom du ikke har prøvet at ansøge om sådan et lån endnu, skal du ikke være bekymret for, at det er svært, for selve låneprocessen er akkurat lige så nem som den, du er vant til. Her guider vi dig til, hvordan du kan komme i gang med at låne flere penge trods RKI.

Lån penge trods RKI nemt og hurtigt

Det tager på ingen måder lang tid at ansøge om et lån, og det hele foregår online via nettet, også selvom du er optaget i RKI. Det er nemt og hurtigt, og du skal bare indtaste lige netop det beløb hos den enkelte låneudbyder, som du gerne vil låne, hvorefter du klikker dig videre igennem ansøgningsprocessen. Har du en kautionist med, kan du forvente, at udbyderen gerne vil snakke med vedkommende eller i det mindste kigge nærmere på hans eller hendes data, inden der bliver godkendt en låneaftale fra deres side af.

For når du har en kautionist, er det naturligvis vigtigt for dem at vide, om vedkommende har mulighed for rent faktisk at stå inde for lånet. Det giver jo ingen mening for dem at låne penge ud til en person med en kautionist, der ikke kan kautionere for lånet, hvis det bliver nødvendigt. Så det gælder også om for dig at finde en person, der rent faktisk har mulighed for at stå inde for lånet, hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om rent faktisk at låne penge trods RKI. Alle kan ikke bare få lov til at få sådan en låneaftale i hus.

Lån trods RKI uden kautionist – kan det lade sig gøre?

Hvis du sidder som registreret i RKI, men stadig har brug for at låne penge, kan det være, du er interesseret i at vide, om det kan lade sig gøre at låne trods RKI uden en kautionist. Og det kan det faktisk godt, men det foregår i så fald ikke helt på samme måde, som hvis du bare tager dig et almindeligt lån. For hvis du bare gerne vil have dig et lån, som du kender det, kræver det, at du har en til at kautionere for lånet.

Men det kan lade sig gøre på en anden måde uden en kautionist. Du kan nemlig vælge at pantsætte og få penge på den måde. Du kan sagtens få penge ved at pantsætte, selvom du er i RKI, og selvom du ikke har nogen kautionist. Det kræver nemlig ingen kautionist, hvis du gerne vil låne penge trods RKI ved at pantsætte nogle af dine ejendele. Så har du noget, der er penge værd, har du rent faktisk mulighed for at låne penge på den måde, selvom du er så uheldig at være optaget i RKI. Det er nemt og enkelt at pantsætte.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Er du på kontanthjælp, og står du samtidig i RKI, kan det stadig lade sig gøre for dig at låne penge. Selvom det ikke er lige så nemt for dig at låne penge, som for andre, der ikke står i RKI, og som eventuelt også har et arbejde, hvor de tjener penge, kan det stadig lade sig gøre. Hvis du ikke kan finde en låneudbyder, der kan tilbyde dig at låne penge trods RKI og kontanthjælp, kan du vælge at gå andre veje for at finde penge til lige netop det, du står og har brug for at købe.

Du kan eksempelvis vælge at pantsætte, hvor der ikke er nogle krav om, hvor mange penge du tjener, eller om du er på kontanthjælp eller ej. Der er heller ingen krav om, hvorvidt du er optaget i RKI eller ej. Det er nemt og enkelt, og vi guider dig her på siden til at komme i gang med det, hvis det er den eneste løsning, der er tilbage for dig til at låne penge. Har du ikke prøvet at pantsætte før, skal du ikke være bekymret, da det er nemt og lige til at have med at gøre.

Mobile lån trods RKI

Selvom du er optaget i RKI, har du stadig mulighed for at låne penge. Og det kan stadig lade sig gøre via din mobil, hvilket du måske har været vant til før, hvis du førhen har lånt penge via nettet. Det er nemlig lige så nemt at bruge lånefirmaernes hjemmesider, også dem der låner ud trods RKI, som det er at bruge alle de andre udbyderes hjemmesider, som bare låner ud almindeligt. Så du skal ikke være bange for, at det ikke kan lade sig gøre at låne via din mobil.

Det er heldigvis gjort så nemt nu her i 2019, at du bare skal have dig en smartphone for at kunne låne penge. Det hele foregår nu om dage via nettet og digitalt, så du skal ikke engang have en computer ved dig for at kunne ansøge om et lån. Så længe du bare har din smartphone, adgang til internettet og de krævet dokumenter, som du skal bruge til din ansøgning, hvis du eksempelvis skal låne med en kurator, kan det lade sig gøre for dig at finde mobile lån trods RKI. Så hvad venter du på?

Find SMS lån trods RKI

Nu om dage hedder det jo nok nærmere mobillån i stedet for SMS lån, men hensigten er jo stadig det samme. At du gerne vil låne penge direkte fra din mobil. Og det kan heldigvis stadig lade sig gøre den dag i dag, selvom det nu om dage ikke bliver klaret via SMS, men derimod bare via internettet på din mobil, akkurat som hvis du besøger enhver anden hjemmeside. Så klikker du dig bare ind på låneudbyderens hjemmeside på din mobiltelefon, hvor du udfylder ansøgningsskemaet, og så er du egentlig godt i gang med at ansøge om et SMS lån trods RKI.

Så længe du bare sørger for at bruge en af de låneudbydere, der rent faktisk tilbyder dig at låne penge på trods af RKI, så er du godt i gang med at få dit lån godkendt. Det er nemt og hurtigt at ansøge via din mobil, og det går måske endda også hurtigere ved at gøre det over din mobil frem for at skulle sidde og gøre det på en computer. Du har jo altid din mobil lige ved hånden, og så kan du jo lige så godt bruge den til at få det ordnet. 

Lån trods RKI 2021

I de sidste par år har det rent faktisk været muligt at låne penge trods RKI, men her i 2019 er det bare blevet endnu nemmere at gøre det. Der kommer hele tiden flere og flere udbydere på markedet, som tilbyder dig at låne penge, selvom du måske står i RKI. Det er jo ikke fair, at bare fordi du står i RKI, at så må du ikke låne penge. Selvfølgelig må du det. Og det kan du også gøre her i 2019, og du kan endda gøre det direkte online, hvor der næsten ikke er noget ventetid involveret. 

Så hvis du gerne vil låne penge, selvom du står registreret i RKI i 2019, er det stadig muligt at gøre det. Du kan eksempelvis gøre det ved at få en kautionist til at kautionere for dit lån. Det er nemt og enkelt at ansøge, og du skal bare have den digitale underskrift fra begge parter, og så kan du rent faktisk gå i gang med at ansøge. Og har du fundet en kautionist, der rent faktisk kan stå inde for lånet og har mulighed for at kautionere, er der gode chancer for at få lånet godkendt.

Lån 50000 trods RKI

Skal du bruge 50.000 kroner, kan det lade sig gøre for dig at låne helt op til det beløb trods RKI. Det er akkurat lige så nemt for dig at ansøge om sådan et lån på 50000 trods RKI, som det er for dig at låne det, hvis du ikke står i RKI. Så længe du bare sørger for at gøre brug af den rette låneudbyder, kan det sagtens lade sig gøre for dig at få et lån på den størrelse, selvom du er registreret i RKI eller en af de øvrige databaser.

50000 kroner er til gengæld også det højeste beløb, du har mulighed for at låne trods RKI. Hvis du gerne vil låne mere end det, skal du eventuelt overveje at låne privat. Så kan du jo altid starte ud med at låne de 50.000 kroner via et lånefirma for så at supplere med yderligere penge ved siden af fra private kilder. Der er intet, der forhindrer dig at gøre det på den måde. Så det kan jo være værd at overveje, hvis du har brug for at låne endnu mere end 50000 kroner trods RKI. Men du kan altså sagtens låne de første 50000 kroner selvom du er registreret der.

Lån 40000 trods RKI

Hvis du skal låne lidt mindre, kan det også sagtens lade sig gøre at få et lån på 40000 kroner trods RKI. 40000 kroner er mange penge, og du har derfor mulighed for at købe rigtig mange forskellige ting, hvis du vælger at låne et beløb på den størrelse. Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal bruge alle pengene på, kan det jo være en god idé at sætte dig ned og lave en liste over, hvad du egentlig vil bruge de 40000 kroner på, når du får dem sat ind på din konto.

Det er ikke svært at få et lån på 40000 kroner trods RKI, hvis du bare har mulighed for at få en person til at kautionere for dit lån. Det betyder ikke, at vedkommende skal betale af på lånet for dig, det betyder bare, at han skal stå inde for lånet, hvis du ikke selv har mulighed for det. Men du skal naturligvis selv afdrage på lånet og dermed også betale det af, så længe du har mulighed for det. Og vi anbefaler naturligvis ikke, at du optager et lån, hvis du ikke har råd til at betale af på det.

Lån 30000 trods RKI

Du kan også vælge at låne 30000 trods RKI. Processen er den samme, du skal bare sørge for at skrive 30000 kroner ind i feltet for beløbet, når du klikker dig ind på hjemmesiden for låneudbyderen. 30000 kroner er mange penge, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at du er sikker på, at du rent faktisk har mulighed for at betale af på lånet, inden du vælger at låne et beløb på 30000 kroner, når du står i RKI. Men er du sikker på, at du kan betale af på det, er det jo ikke noget problem.

Hvis du gerne vil ansøge om et lån på 30000 kroner, er det jo bare med at klikke dig ind på en af de låneudbydere, der kan tilbyde dig at låne et beløb i lige netop den størrelse. Vi anbefaler dig at gøre brug af Aurora Lån, der kan tilbyde dig t låne 30000 kroner på trods af RKI, hvis du bare har mulighed for at finde en kautionist. Med en kautionist er det intet problem at låne et beløb på den størrelse. Faktisk kan du låne helt op til 50000 kroner på den måde. Så næsten uanset hvor mange penge du har brug for, kan det formodentlig lade sig gøre at låne det, selvom du er havnet i RKI.