Kan jeg låne penge som pensionist?

Ja, du kan godt låne penge som pensionist.

Der er faktisk mange muligheder for at låne penge, når du er gået på pension.

GoLoan Logo

Vi anbefaler at sammenligne lån med GoLoan!

  • Start din låneansøgning her på forsiden og lån op til 300.000 DKK.
  • Nemt, simpelt og uforpligtende
  • Sammenlign lån fra op til 9 forskellige banker
  • Det er helt gratis!
Ansøg om lån her

Og du behøver ikke engang at gå i banken for at låne pengene. Du kan nemt ansøge om lån hos nogle af de mange online udbydere, selvom du er pensionist, da flere af dem glædelig tager imod dig, selvom du ikke har et fast job eller en høj årsindkomst.

reklame

Har du ikke prøvet at låne penge online før, skal du ikke være bange for, at det er svært at have med at gøre. Faktisk er det lige før, at det er nemmere at låne penge online, end det er at få et lån i banken.

Spiller min type af pension nogen rolle?

Nej, din type af pension vil langt de fleste steder ikke spille nogen rolle. Så længe du får en fast indkomst hvert år ud af din pension, vil de låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge uden sikkerhed som pensionist, ikke gå op i, om du er på førtidspension, folkepension, tjenestemandspension osv.

Så selvom din folkepension måske ikke er den højeste i verden, betyder det altså ikke, at du ikke stadig kan være egnet til at tage et lån hos en af de online udbydere, der tilbyder lån til pensionister.

Lån penge selv uden pension

Faktisk er der mange udbydere, der også gerne vil låne penge ud til dig, selvom du ikke har en fast indkomst. Er du eksempelvis uden job eller pension, kan det stadig lade sig gøre for dig at få et lån hos en række udbydere, som ikke har høje krav til dig som ansøger.

Nogle steder skal du have en fast årlig indtægt på op imod flere hundrede tusinde kroner. Men andre steder kræver det ikke engang en pension som indkomst, før du kan blive godkendt til et lån.

Derfor gælder det også om at bruge god tid på at finde den helt rette udbyder, når du skal have dig et lån, da der kan være stor forskel i kravene hos de mange låneudbydere.

Har du ikke mulighed for at låne penge hos nogle af de online udbydere, har du stadig muligheden for at gå en tur i banken for at høre, om de kan hjælpe dig. Ellers kan du alternativt vente til, at din pension eller lignende er gået igennem, og der begynder at gå penge ind på kontoen. Lige så snart der gør det, er du egnet til at låne rigtig mange steder.

Forbrugslån er den nemmeste type af lån at få som pensionist

Er du i tvivl om, hvilken type lån du skal tage som pensionist, er forbrugslån nok det nemmeste lån at få. Her er der ikke så mange krav, og så længe du bare har et gyldigt NEMid, kan du mede en pension som indtægt blive godkendt rigtig mange steder.

Et forbrugslån behøver ikke at være dyrt, så længe du bare vælger det rette sted at ansøge. Der er mange banker, der har en lige så høj ÅOP på forbrugslån, som du kan finde hos online låneudbydere.