SMS lån

Nu om dage låner man ikke længere penge via SMS. Det er dog stadig muligt at låne penge via mobilen, og i dag er det bare meget nemmere at have med at gøre, da du slet ikke skal sende nogle SMS’er afsted for at blive godkendt til et lån.

I dag render vi alle rundt med smartphones, og det har blandt andet gjort det muligt at ansøge via nettet på vores mobiler. Har du derfor en smartphone, har du direkte adgang til bunker af låneudbydere online, som du kan klikke dig direkte ind til og sende din ansøgning afsted til.

Lån penge via din mobil

Låneudbyderne har gjort et stort stykke arbejde ud af at optimere deres hjemmesider og brugeroplevelser, så du har meget nemt ved at udfylde en ansøgning, hvis du besøger en låneudbyder via nettet på din mobil. Akkurat som du vil besøge enhver anden hjemmeside via din telefon.

Det hele passer sammen i størrelsen og designet, og det har gjort det lige så nemt for dig at ansøge om et nyt lån via din mobil, som det er at ansøge om et lån online fra din computer. Hvis du ikke har prøvet det endnu, bør du ansøge via din mobil næste gang, i stedet for at tænde op for din computer, bare for at få den glidende oplevelse fra mobilen.

Gør det nemt at låne penge på farten

Det nye og moderne SMS lån gør det nemt for dig at ansøge om et lån, selv når du er på farten. Du behøver nemlig ikke at sidde derhjemme foran din computer for at kunne sende en ansøgning afsted.

Så længe du bare har adgang til nettet via din mobil, kan du altså nemt sende din ansøgning afsted, og du får stadig svar på den med det samme, når du ansøger om lån online.

Lån penge når du er ude at rejse

Er du på et tidspunkt ude at rejse, og havner du i en situation, hvor du har brug for flere penge på din konto, kan du nemt og hurtigt hive din mobil op af lommen, klikke dig ind til en låneudbyder og sende din ansøgning afsted.

Så længe du bare sørger for at have dit NEMid på dig, kan det lade sig gøre at ansøge. Du skal nemlig bruge dit NEMid i ansøgningsprocessen. Det er blandt andet med til at gøre det muligt for låneudbyderen at lave en kreditvurdering af dig, og du kan underskrive låneaftalen.

Tag et mobillån som 18 årig

Ligesom med mange andre typer af lån, er det naturligvis også muligt at ansøge om et moderne SMS lån direkte fra din mobil allerede som 18 årig. Så er du 18 år, har du altså mulighed for at låne penge via din smartphone.

Og du kan nemt gøre det, uanset om du render rundt med en iPhone, en Android eller en helt tredje type smartphone. Det har ikke noget at gøre med din mulighed for at ansøge om et lån. Så længe du bare er over 18 år, kan du låne penge på denne måde.

Mobillån med hurtig udbetaling

Du skal heller ikke på noget tidspunkt være bekymret for, at der kommer til at gå lang tid, før du får pengene sat ind på din konto. Næsten uanset hvor du ansøger online i Danmark, har du pengene stående på din konto inden for bare 24 timer.

Nogle steder kan der naturligvis gå et par dage, især hvis du skal låne mange penge (50.000 kroner eller derover) – mens der andre steder kan gå helt ned til 10 minutter med straksudbetaling af pengene direkte til din konto.

Kan jeg få SMS lån selvom jeg er i RKI?

Nej, du kan i langt de fleste tilfælde ikke få et SMS lån, hvis du er i RKI. Faktisk er der ikke mange steder, hvor du har mulighed for at låne penge, når du er i RKI.

Der er nogle enkelte steder, hvor du kan få lov til det, men det kræver ofte, at du har en med til at kautionere for dit lån. Altså en der kan stå inde for det, og som kan skrive under på låneansøgningen for dig eller sammen med dig. Har du det, kan du godt få et lån, selvom du er i RKI.

Kan jeg få SMS lån på helligdage?

Ja, der er flere udbydere, der udbetaler penge selv på helligdage. Det kan være til en stor hjælp for dig, der står midt i juleferien eller i pinsedagene og har brug for nogle flere penge her og nu, og ikke har nogle andre muligheder for at skaffe dem.

Så er det bare med at finde lige netop de udbydere, der arbejder med udbetaling i helligdagene. Du kan dog godt være ude for, at du stadig skal ansøge inden for deres åbningstid for at få pengene samme dag.

Gratis SMS lån til nye kunder

Det kan være en rigtig god idé at være opmærksom på denne mulighed, hvis den byder sig. Der er nemlig en række udbydere, der tilbyder gratis lån til dig, hvis du er ny kunde hos dem.

Det kan du jo lige så godt benytte dig af, hvis du alligevel har tænkt dig at låne penge her og nu. Så er det da bare med at udnytte muligheden for at spare renterne væk. Og da du alle steder nemt kan ansøge via mobilen, skal du ikke være bange for, at du ikke kan bruge den til at få et gratis SMS lån.

Kan jeg tage et SMS lån i en andens navn?

I Danmark kan det ikke lade sig gøre at tage et lån i en andens navn. Ikke på lovlig vis i hvert fald. Du skal nemlig alle steder online bruge dit eget personlige NEMid til at bekræfte din låneaftale.

Som tidligere nævnt, kan det lade sig gøre at ansøge om et lån med en kautionist, men det er sammen med en anden og ikke i en andens navn. Du kan eksempelvis ikke bare tage et lån i din partners navn uden at gøre brug af vedkommendes NEMid. Og det er ikke lovligt uden accept fra personen.

Hvor mange SMS lån kan jeg tage?

Der er ikke nogle grænser for, hvor mange SMS lån du kan tage dig. Så længe du bare kan betale af på dine lån, kan du faktisk ansøge om lån hos alle de udbydere, du kan ansøge hos.

Hvis du arbejder sammen med det samme pengeinstitut, er det selvfølgelig ikke sikkert, det kan lade sig gøre, men du kan nemt ansøge hos flere udbydere samtidig uden problemer. Også via SMS lån. Så længe du ikke låner mere, end du har råd til at afdrage på.

Hvad koster et SMS lån?

Prisen på et SMS lån afhænger naturligvis af, ligesom med alle andre lån, hvor du vælger at tage lånet, og hvilken rente du i så fald kan få lånet til det pågældende sted. Dertil kan der så komme gebyr og tillæg, som kan øge prisen på lånet.

Derfor er det naturligvis også altid en god idé at gå efter det lån med den laveste rente og de laveste gebyr. Vælger du et lån med en høj rente, vil du alt i alt betale mere for at låne pengene, end et sted med en lav rente.

Hvorfor skal du ikke tage SMS lån?

Du skal ikke tage SMS lån, eller nogle andre lån for den sags skyld, hvis du ikke har råd til at afdrage på lånet bagefter. Altså hvis du ikke har råd til at betale af på lånet.

Når du ansøger om et lån online, kan du meget tydeligt se, hvad din månedlige ydelse på SMS lånet bliver. Derfor er der ingen undskyldninger for ikke at undgå at sætte dig for dyrt i det, da det er meget klart, hvor mange penge du skal lægge til side hver måned for at afdrage på det lån.

Hvilke krav er der for at tage et SMS lån?

Generelt set vil du ikke møde på særlig mange krav for at tage SMS lån i Danmark. Nogle steder flere krav end andre steder, men ofte er der bare nogle basale krav, du skal leve op til, for at få din ansøgning godkendt.

Du skal altid være mindst 18 år gammel. Nogle steder kan du opleve, at du skal være endnu ældre for at blive godkendt. Der er en minimumsgrænse på 18 år, men den enkelte låneudbyder kan sagtens sætte et højere krav, hvis de eksempelvis ikke er interesseret i at låne penge ud til 18 årige.

Dernæst skal du altid have en folkeregisteradresse i Danmark, hvis du vil låne penge af en dansk låneudbyder. Du skal også have et telefonnummer og en e-mail, du kan kontaktes på, og så skal du have et gyldigt NEMid, som du kan bruge til at godkende lånet med.

Det er som udgangspunkt de basale krav, du vil støde på, når du skal have et SMS lån. Nogle steder kan du dog godt støde på andre krav, som eksempelvis en fast indtægt, før du kan blive godkendt til et lån.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån var en type af lån, der fandtes, før vi alle fik smartphones. De eksisterede stadig efter smartphonens opfindelse, men stille og roligt blev de udfaset, i takt med at vi alle sammen kunne komme på nettet på vores mobiler. Så blev hele SMS delen ligegyldig, når vi bare kunne gå på nettet og ansøge.

Derfor finder du ikke rigtig SMS lånet i dag, men det betyder ikke, at du ikke kan ansøge om et lån fra din mobil. Det kan du sagtens. Det foregår bare online via nettet i stedet for.

Hvor lang tid har jeg til at betale mit SMS lån tilbage?

Det kommer igen an på, hvilken udbyder du vælger at gøre brug af. Nogle steder har du nemlig selv mulighed for at vælge løbetiden på dit SMS lån, mens du andre steder er begrænset til en fast løbetid på eksempelvis tre måneder.

De steder, hvor du selv kan vælge, kan det variere meget, hvor lang tid kan vælge at have på dit lån. Nogle steder lader dig vælge op til 12 måneder, mens andre kan give dig op til 10 år at afdrage over.

Vær opmærksom på, at jo længere en løbetid du har på dit SMS lån, desto dyrere bliver det også for dig i renter. Jo længere tid du har et lån, desto flere renter løber der også på lånet, og dermed bliver det altså dyrere for dig at have et lån i 12 år end i 12 måneder.

Gå altid efter at betale dit lån af så hurtigt som muligt, hvis du gerne vil slippe billigt. Jo hurtigere du betaler din gæld af, desto færre renter når der at løbe på.

SMS lån som studerende

I Danmark er det endda også muligt for dig at få et moderne SMS lån som studerende. Der er ikke noget, der forhindrer dig i at få et SMS lån som studerende, med mindre den enkelte låneudbyder ikke tager imod dig, fordi du ikke har nogen fast lønindkomst.

Enkelte udbydere har et krav om en fast årlig indtægt på eks. minimum 120.000 kroner, hvilket du jo ikke har, hvis du bare er på SU. Men som studerende kan du bare gå efter de udbydere med få krav og ansøge der, hvis du virkelig skal bruge pengene. Ellers kan SU lån anbefales – de er ofte også billigere.

Hvor hurtig udbetaling kan jeg få på mit SMS lån?

Det varierer fra udbyder til udbyder, hvor hurtigt du kan få pengene udbetalt til din konto. Enkelte udbydere arbejder med straksudbetaling af SMS lån, hvilket betyder, at du kan få pengene udbetalt allerede inden for bare få minutter, når din ansøgning er blevet godkendt.

Ofte er denne straksudbetaling dog kun gældende inden for udbyderens åbningstider, så ansøger du uden for åbningstiden, kan du godt risikere at skulle vente til dagen efter, selvom du har valgt en udbyder med straksudbetaling. Det kan være godt lige at være opmærksom på dette, hvis det er vigtigt for dig at få pengene hurtigt, og hvis du regner med at få dem i dag.