Makeup uden kemi er et grønt valg

Jordkloden er ikke til låns

Når jeg siger at jordkloden ikke er til låns, så mener jeg hermed, at den faktisk ikke er vores. Vi har ikke fået nogen klode til at være på som race, men vi er blevet skabt her sammen med en hel masse andre væsener. Mange vil gerne sminke sig for at vise at de gerne vil vise sig fra deres gode side. Forhåbentlig vil de så gerne bruge en makeup uden kemi eller en økologisk makeup, så de ikke slider unødigt på planetens ressourcer.

Bruger du makeup uden kemi i din hverdag?

Det er en temmelig god idé at bruge makeup uden kemi eller økologisk makeup på dagligt basis, hvis man vel at mærke bruger makeup til dagligt. Det bedste er vel nok slet ikke at bruge noget makeup, og dog, det er jo også rart at folk tænker på at smykke sig og sminke sig for at gøre sig selv og deres omverden lidt skønnere og sjovere. 

Grøn bevidsthed, grøn omlægning og bæredygtighed

Er du bevidst om hvor vigtigt dit forbrug er med hensyn til at signalere hvor vigtigt det er at vi går hen imod en bæredygtig forandring og omlægning af vores vaner og måder at bruge af jordens ressourcer på. 

Signalværdier er vigtige, må man huske

Er du klar over hvor stor en forskel det gør når man sender grønne signaler ud i verden? De grønne signalværdier er utroligt vigtige, for den grønne omlægning må være en global bevægelse, og vi er ikke alene her på jorden.

Forbrug og lån

Når vi nu går og forbruger af det vi har og erhverver os, så er det vigtigt at vi har en grøn bevidsthed in mente. 

Tager eller søger man et lån i en bank, så er der mange ting man skal huske på. Ens privatøkonomi skal nemlig være bæredygtig. Det er et stort buzz word i bankerne nu om dage. Bæredygtighed og bæredygtige lån. Lån må være bæredygtige, så man ikke ødelægger sin økonomi ved at skulle betale høje renter i en evighed og måske skulle ud i det der hedder gældssanering til sidst. Banken har også et ansvar her, og banken har til opgave at se realistisk på den enkeltes private økonomi og se om pengepungen og den enkeltes private aktiviteter og gøren og laden kan bære dette lån. 

En anden form for bæredygtighed er den at vi skal se om jorden kan bære vores forbrug. Det kan jorden umiddelbart ikke og derfor har vi forestående klimakatastrofer, som vi bliver nødt til at afværge.