Lån penge hurtigt

Står du i en situation, hvor du har brug for flere penge på din konto hurtigt, kan det hurtigt lån være den rette valgmulighed for dig. Der er mange andre måder at tjene penge på, men ofte skal du jo vente til, at vi rammer den 1., og at der bliver udbetalt løn.

Alternativt skal du sælge nogle ejendele, som du ikke bruger mere, hvis du gerne vil skaffe penge hurtigt. Men hvis alt dette ikke er en mulighed for dig, kan du i sidste ende vælge at tage dig et lån, som naturligvis klart er den nemmeste måde at skaffe hurtige penge på, men omvendt kommer du også til at sidde på en gæld, som selvfølgelig skal betale af løbende.

reklame

Er du ikke interesseret i at opbygge en gæld, anbefaler vi, at du finder en alternativ måde at finde de penge på, så du slipper for at låne dig til dem. Der er ingen grund til at stifte en gæld, hvis du ikke er interesseret i at få en, og hvis du kan finde på en anden måde at få pengene på.

Jeg har det fint med at låne penge – hvad gør jeg?

Hvis du har det fint med at tage et lån, og hvis du er indforstået med, at du skal afdrage på lånet efterfølgende, og det ikke er noget problem, kan du naturligvis fortsætte med at lede efter det rette lån for dig og din situation.

Når du nu siger, at du har brug for pengene hurtigt, kan det til at starte med være en god idé at vælge en af de mange udbydere, der kan tilbyde dig at udbetale pengene inden for bare 10 minutter. Der er en række udbydere, der tilbyder lån med straksudbetaling. Og det kan komme dig til gode, hvis det er vigtigt for dig at få pengene ind på din konto med det samme, og du ikke har flere dage til at vente på udbetalingen.

Straksudbetaling af lån online

Disse typer lån findes udbredt på nettet. Du kan også godt finde et alternativ til det i banken – det hedder at lave overtræk på sin konto nede i hæveautomaten. Det kan du også vælge at gøre, hvis du ikke er interesseret i at få dig et nyt online lån.

Men hvis du vil låne pengene uden om banken, kan en af de mange online låneudbydere tilbyde dig at få et lån med straksudbetaling.

Straksudbetaling er en funktion, du kan overføre med, som gør, at pengene med det samme bliver overført til modtagerens konto.

Det kan være, du selv har lagt mærke til denne mulighed i din egen netbank, hvor der også er mulighed for at trykke ”Overfør pengene straks” hvis du skal overføre penge til en anden bankkonto. Der går som regel 1 bankdag, når du skal overføre penge fra bank til bank, men med straksoverførsel kan du ofte betale 1 krone for at lave overførslen med det samme.

Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at overføre pengene her og nu, og det samme kan låneudbyderne altså tilbyde dig, hvis du har brug for pengene i dag, og ikke kan vente til i morgen.

Hvad skal jeg bruge for at låne penge hurtigt?

Ligesom med alle andre typer online lån, er der nogle ting, du skal bruge, og som du skal opfylde af krav for at kunne få din låneansøgning godkendt.

Først og fremmest skal du have dit NEMid på dig, da du skal bruge dit NEMid til at give låneudbyderen mulighed for at lave en kreditvurdering af dig. Det går hurtigt, men det kan ikke lade sig gøre for låneudbyderen at udføre denne kreditvurdering, hvis du ikke har givet dem adgang via dit NEMid.

Dernæst bruges dit NEMid også til at skrive under på låneaftalen. Det er både din og udbyderens sikkerhed for, at der ikke er nogen, der optager lån i andres navne, og på den måde er udbyderen sikker på, at det nu også er dig, der rent faktisk ansøger om et lån hos dem.

Angående kravene som du skal opfylde for at kunne få dig et hurtigt lån, varierer de fra udbyder til udbyder. Foruden den lovgivning som udbyderen skal overholde, kan de selv vælge at lægge nogle ekstra krav på, som du skal leve op til som ansøger.

Fra lovens side af er det bl.a. lovpligtigt, at der ikke må udbydes lån til personer under 18 år. Derfor vil du alle steder se, at du som minimum skal være 18 år for at ansøge. Dog kan låneudbyderen godt øge denne grænse til eksempelvis 21 eller 23 år, hvis de ikke er interesseret i at låne penge ud til 18-årige.

Hvad du støder på af øvrige krav er som udgangspuntk lavet af udbyderen selv og har ikke noget med lovgivningen at gøre.

Du vil typisk støde på krav som bl.a.

  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have en e-mail du kan kontaktes på
  • Du skal have et telefonnummer du kan konaktes på
  • Du skal have et gyldigt NEMid
  • I nogle tilfælde må du ikke være over X antal år (eks. 80 år)
  • Du skal have en minimum årsindtægt på X antal kroner
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret

Især det sidste punkt vil du støde på stort set overalt. Der er meget, meget få udbydere, der er interesseret i at udbyde lån til personer, der er registreret i bl.a. RKI. Der er nogle enkelte, der udbyder lån til personer i RKI, men det er ofte kun, hvis ansøgeren har en kautionist, der kan stå inde for lånet, og som kan skrive under på låneaftalen.

Er du registreret i RKI, og vil du gerne låne penge hurtigt, kan det blive en svær opgave, hvis du ikke har en person til kautionere for dig.

Alle disse punkter vil du ikke møde hos alle udbydere. Men du kan ofte møde en variation af denne liste af krav, og derfor er det altid vigtigt at læse kravene igennem, inden du udfylder din låneansøgning.

Lån penge hurtigt uden sikkerhed

En af de mange fordele ved at låne penge online er, at du ofte kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed. Nogle enkelte steder er der et krav om, at du skal have en fast indtægt for at kunne få din ansøgning godkendt, men det er meget sjældent, at låneudbyderen skal have sikkerhed i eksempelvis en bil eller en bolig, som du godt kan opleve, hvis du går i banken for at få et større banklån.

Du kan godt komme ud for at skulle stille sikkerhed for et online lån, men det er meget sjældent, du vil støde på sådan en udbyder. Det eneste, de kan stille af krav inden for dette område er en fast indtægt, men ofte er der ikke tale om meget mere end det, du får udbetalt på en pension eller lignende. Derfor er det også muligt for mange pensionister at ansøge om lån.

Har du bare et almindeligt job, kan det nemt lade sig gøre for dig at få et hurtigt lån. I mange tilfælde er det sågar nok at have en deltidsstilling.

Kan jeg låne penge hurtigt – og billigt?

Det er bl.a. her, vi støder på en af udfordringerne ved det hurtige lån. For ofte er en af goderne ved det hurtige lån, at renten måske så også kan ligge en smule højere sammenlignet med de andre typer lån på markedet.

Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre at finde en online låneudbyder med straksudbetaling af pengene, der har samme ÅOP og rente som andre online udbydere, men du skal aktivt lede efter disse udbydere.

Dog skal du, alt afhængig af lånets størrelse, ikke altid gå så meget op i et enkelt procentpoint til den ene eller anden side i renten, da det ofte ikke gør den store forskel i din månedlige ydelse.

Selvom det kan løbe op, betyder det jo ikke så meget for din hverdag, om du skal afdrage med 234 kroner eller 249 kroner om måneden. Selvfølgelig er der en forskel på næsten 200 kroner om året, men det er jo sjældent sådan et beløb, der får korthuset til at vælte.

Så er det vigtigt for dig at få dit lån udbetalt hurtigt, skal du måske overveje at se igennem fingre med sådan en lille forskel, hvis det er det, der afgør, om du kan få pengene i dag eller om tre dage.

Så længe du bare har mulighed for at betale den månedlige ydelse, du får på dit lån, er der ingen grund til bekymring. Du kan altid se, hvad den månedlige ydelse bliver på dit lån, når du indtaster dit ønskede beløb hos den online udbyder, du gerne vil ansøge hos.

Der står det gerne med store tal, hvor meget du skal forvente at afdrage på dit lån hver eneste måned. Husk også altid at læse det med småt samt betingelserne på lånet, så du ikke er i tvivl om, hvad du går ind til.

Lån penge og få dem med det samme – også i weekenden

Det er ikke kun i hverdagene, at du kan glæde dig til at få dine penge udbetalt med det samme. Der er også mange låneudbydere, der arbejder med straksudbetaling af lån i weekenden og sågar på helligdage.

Nogle gange kræver det, at du ansøger inden for udbetalerens åbningstid. Men mange af dem holderå bent både lørdag og søndag, så det er ikke noget problem for dig at ramme det tidspunkt, hvis du om morgenen allerede ved, at du får brug for at låne penge samme dag. Så er det bare med at klikke dig ind til den udbyder, du vil bruge, og se hvad deres åbningstider er, for så at sende din ansøgnign ind, mens der er åbent.

Nogle udbydere holder ku lørdagsåbent, så det er meget vigtigt at være opmærksom på, hvornår du skal ansøge, hvis du skal have pengene udbetalt samme dag. Rammer du et forkert tidspunkt, kan du risikere at skulle vente til mandag, før du får pengene sat ind på din konto. Og det kan du ikke bruge til så meget, hvis det var om lørdagen, du havde brug for dem.

Hurtigt lån med lav rente – kan det lade sig gøre?

Når du skal låne penge, bør du naturligvis altid gå efter at få det lån med den laveste rente. Selvom du godt kan leve med en lidt højere rente, er der jo ingen grund til at betale for meget for dit lån, hvis du kan undgå det.

Ofte vil du støde på relativt høje renter, når du ansøger om lån på nettet. Men det betyder ikke, at der ikke er forskel i renten fra udbyder til udbyder. Dermed er der altså stadig mulighed for at spare penge, hvis du vælger den rette online udbyder at ansøge hos.

Du skal være meget heldig for at låne penge rentefrit, da det ofte kun kan lade sig gøre med en utrolig hurtig tilbagebetaling (inden for 30 dage) eller i sammenhæng  med kampagner, tilbud til nye kunder og så videre. Ofte er der også kun tale om at få en enkelt måned uden renter, men så skal du stadig betale renter de efterfølgende måneder, hvor du afdrager på dit lån.

Dog skal du naturligvis bare tage, hvad du kan få af rabat. 100 kroner sparet er jo stadig 100 kroner trods alt.

Lån penge hurtigt nu

Hvis du har besluttet dig for, at det er det rette lån for dig, kan du med det samme gå i gang med at finde den udbyder, der kan matche dine behov.

Der kan være forskel i mængden af penge, du kan låne, renter, priser, løbetid og meget andet, så derfor er det en god idé at bruge lidt tid på at finde lige netop den udbyder, der kan matche det, du har brug for.

Når du har fundet det rette match, kan du udfylde din ansøgning, skrive under med NEMid og glæde dig til, at pengene kommer ind på din konto om få minutter.