Lån penge gratis

Der er flere forskellige måder, du kan låne penge gratis. De primære måder er ved at:

 • Få et lån med 0% i rente
 • Lån af venner, familie eller bekendte
 • Sælg eller sæt værdier i pant
 • Køb produktet på afbetaling
GoLoan Logo

Vi anbefaler at sammenligne lån med GoLoan!

 • Start din låneansøgning her på forsiden og lån op til 300.000 DKK.
 • Nemt, simpelt og uforpligtende
 • Sammenlign lån fra op til 9 forskellige banker
 • Det er helt gratis!
Ansøg om lån her

Sidstnævnte metode er ikke nødvendigvis gratis, da du skal opgive et aktiv for at få det til at ske. Men det kan være en måde at få flere penge, uden at du skal betale for det rent økonomisk. Du skal med andre ord ikke have penge op af lommen for at sætte noget i pant.

reklame

Der er også den mulighed at låne penge fra venner og familie, hvor du, med mindre andet naturligvis er aftalt, ikke skal betale nogle penge for at låne pengene. Jeg har i hvert fald aldrig prøvet at skulle betale renter, hvis jeg har lånt penge af en ven eller min familie, og jeg har heller aldrig taget penge for det, hvis jeg har været den, der har lånt penge ud.

Du skal selvfølgelig være påpasselig med at lade penge komme mellem venskaber, men hvis du har en god fornemmelse i maven af, at det nok skal gå fint, bør det ikke være noget problem. Er det dig, der skal låne penge, skal du altid betale private lån til tiden og som aftalt.

Problemerne plejer nemlig først at hobe sig op, hvis en af parterne – i dette tilfælde ofte vedkommende der låner penge – ikke overholder sin del af aftalen og betaler pengene tilbage inden for den tid, der er aftalt.

Lån penge gratis af en låneudbyder

Og den sidste mulighed for at låne penge gratis er via en online låneudbyder. Det lyder måske for godt til at være sandt, men du kan rent faktisk godt være så heldig at finde en udbyder, der via en reklamekampagne eller som tilbud til nye kunder tilbyder dig at låne penge til 0 kroner i rente.

Dog plejer der at være nogle forbehold for denne type lån, som du naturligvis skal være opmærksom på, inden du vælger at ansøge om lånet.

Det plejer nemlig at være sig gældende, at du skal betale lånet tilbage inden for en kort periode. Det kan eksempelvis være på 30 dage eller sågar helt nede på 14 dage. Alt afhængig af lånets størrelse kan det for mange være en stor opgave, og derfor er det også vigtigt at være opmærksom på dette punkt i betingelserne, da det ellers bare, efter de 14 eller 30 dage, skifter over til at være et almindeligt lån med renter, du skal betale sammen med dine afdrag.

Men hvorfor tilbyder nogle låneudbydere overhovedet gratis lån på denne måde?

Det gør dig simpelthen for at få dig ind i butikken som kunde. De håber på, at ved at tilbyde dig et “gratis produkt” låner du hos dem igen på et senere tidspunkt, når du igen får brug for at låne penge.

Og det kan jo også være, at de får ret i deres vurdering, hvis du på et tidspunkt igen får brug for penge. Så kan der være gode chancer for, at du vender tilbage til et firma, som du har lånt penge af før, og som du ved, hvordan fungerer.

Lån penge gratis ved køb på afbetaling

Her skal du lige være opmærksom. For dette gør sig naturligvis ikke gældende alle steder. Du kan ikke bare vælge et tilfældigt produkt og købe det på afbetaling, og så forvente at få lånet gratis.

Først og fremmest – låner du så penge ved at købe noget på afbetaling?

I princippet ja.

Vil du låne penge til at købe en mobil, får du jo det samme ud af det, uanset om du låner pengene, og så køber mobilen, eller om du vælger at købe den på afbetaling.

I begge tilfælde ender du i et scenarie, hvor du står med en mobil og et lån, du skal afdrage på.

Men hvordan kan jeg så låne penge gratis ved at købe ting på afbetaling?

Du kan kun “låne penge gratis” ved at købe ting på afbetaling, hvis du alligevel havde tænkt dig at købe denne ting. Du får ikke penge i hånden på denne måde, men du kan se det som et alternativ, hvis du ikke kan låne penge gratis nogle andre steder og gerne vil købe et specifikt produkt.

Måden du kan låne penge gratis på denne måde er ved at finde en forhandler (en butik), der sælger det produkt, du gerne vil have, på afbetaling med 0 kroner i rente, 0 kroner i oprettelse og 0 kroner i gebyr. På den måde kan du nemlig få det produkt, du gerne vil have, uden en krone på lommen her og nu, og uden at skulle betale mange penge i renter over løbetiden. Faktisk skal du kun betale de penge af, produktet rent faktisk har kostet – akkurat som hvis du købte det kontant. Det er med andre ord en kontant betaling delt op i flere bidder – uden yderligere omkostninger.

Et godt eksempel på en butik, der tilbyder denne løsning, er hårdehvidevarer forhandleren Skousen. Her kan du eksempelvis få et finansieret dit køb rentefrit i op til 180 dage. På den måde kan du altså betale din nye opvaskemaskine over et halvt år i stedet for kontant her og nu, og du slipper stadig med samme udgift i sidste ende. Det er virkelig smart, hvis du skal låne penge til et produkt, men ikke har lyst til at betale renter eller yderligere omkostninger.

Lån penge gratis allerede som 18-årig

Dette er ikke kun noget, du kan gøre brug af, når du er 25, 30 eller 40 år. Nej, så længe du bare er 18 år gammel, har du mulighed for at tage dit første lån. Rigtig mange låneudbydere tilbyder lån til personer fra 18 år og opefter. Nogle enkelte steder vil du kunne støde på udbydere, der har et højere alderskrav til deres kunder, men langt de fleste har lån til dig allerede, når du er 18 år.

Du kan også købe ting på afbetaling som 18-årig. Så står du i en situation, hvor du gerne vil have et gratis lån, og du kun er 18 eller 19 år gammel, skal du ikke være bange for, at du ikke kan få det til at lade sig gøre, hvis du bare kigger de rette steder.

Kigger du hos nogle af de steder, vi allerede har været inde over her, er der gode chancer for, at du kan få din ansøgning godkendt, også selvom du “kun” er 18 år gammel.

Dermed ikke sagt, at du bør tage lån som 18-årig, hvis der ikke er nogen grund til det. Kan du undgå at låne penge i det hele taget, er det klart at foretrække, da der ikke er nogen grund til at få en unødvendig gæld. Men nu ved du i hvert fald, at muligheden er der, hvis du en dag står og har brug for penge som 18-årig, og du ikke har nogle andre steder at gå hen.

Derfor skal du ikke låne penge gratis

Du skal ikke låne penge gratis via et af de der 14 eller 30 dages lån, hvis du ikke har mulighed for at betale lånet af inden for den periode. For betaler du ikke pengene af til tiden, bliver den halvdyr fornøjelse for dig at have lånt pengene, selvom det har været i den tro, at det vil være gratis for dig.

Er du helt sikker på, at du med din næste løn eller lignende kan betale lånet af uden problemer, er der ingen problemer i at tage et lån denne her måde. Men du skal altså være sikker på, at det kan lade sig gøre, da du ellers står med et regulært lån med renter og det hele, som du skal afdrage på i potentielt lang tid, før du har betalt det ud igen, hvis du ikke overholder fristen på eksempelvis de 30 dage.

Så tag kun dette løn, hvis du er sikker på, at du kan overholde tidsfristen. Ellers bør du finde en anden løsning.

Lån penge uden renter online med hurtig udbetaling

Bare fordi du vælger et af de gratis lån fra en af de mange kampagner, betyder det ikke, at du ikke kan få pengene udbetalt inden for kort tid. Faktisk kan det lade sig gøre at finde frem til en eller flere udbydere, der kan tilbyde dig at have pengene på din konto inden for bare 10-15 minutter.

Det kan være utroligt praktisk, hvis du står og har brug for pengene her og nu, eller hvis du bare har en dårlig tålmodighed og ikke kan vente på at få pengene sat ind på din konto. Så kan du med fordel gå efter en af de udbydere, der arbejder med straksudbetaling af lån.

Det eneste du skal være opmærksom på, hvis du har et ønske om at få pengene ud samme dag, er, at du i mange tilfælde skal ansøge om lånet inden for udbyderens åbningstid. Ellers kan de ikke nå at behandle din ansøgning og udbetale pengene den samme dag, og må derfor vente med at udbetale pengene til dagen efter, eller endda først næste hverdag. Så husk lige at tjekke op på dette i udbyderens betingelser, hvis det er vigtigt for dig at få pengene inden for den næste halve time.

Er der gebyr på dit gratis lån?

Hvis du har en ambition om at få dig et gratis lån, er det meget vigtigt at være opmærksom på, om der er nogle stiftelsesomkostninger eller oprettelsesgebyr på dit lån. Du kan nemlig godt komme ud for, at du kan få et lån til 0 kroner i rente i de første 30 dage, men så skal du stadig stadig betale 550 kroner i oprettelsesgebyr. Og så ryger idéen med et gratis lån jo.

Dette plejer du som regel at blive oplyst om i det, der står med småt, når du skal have dig et lån. Lige under låneberegneren vil du altid kunne finde de samlede omkostninger for at tage dit lån. Og er det tilfældet, at der er et gebyr på at oprette dit lån, vil du typisk finde det her, da det lovpligtig at oplyse dig om dette.

Prisen på oprettelsen af et lån kan variere meget. På et boliglån vil det som regel være på mange tusinde kroner, mens det på et lille online lån kan være på et par få hundrede kroner. Men det er jo stadig ærgerligt at skulle betale disse penge, hvis du har sat for øje at få dig et gratis lån.

Krav for at få et gratis lån

Uanset om du skal have dig et lån uden renter eller med renter, er der som regel nogle krav, du som ansøger skal leve op til, hvis du gerne vil have din ansøgning godkendt.

Først og fremmest er der et alderskrav, som du skal leve op til. Foruden at være lovpligtig, at du skal være mindst 18 år gammel for at kunne ansøge, kan udbyderen selv sætte et alderskrav til deres kunder. Det krav man meget vel være højere end de 18 år, og det er det også hos en række udbydere. Der er en del, der har et minimum alderskrav på eksempelvis 19, 21, 23 eller sågar 25 år. Men du kan stadig sagtens finde mange udbydere, der tager imod 18 årige.

Foruden et alderskrav, er der også altid et krav om, at du skal have et gyldigt NEM-id for at kunne gennemføre lånet. Det er simpelthen af den årsag, at du skal bruge det til at give låneudbyderen mulighed for at låne en kreditvurdering af dig, så de kan bedømme, om du er sådan en person, de stoler på betaler lånet tilbage igen. Dernæst skal du også bruge det til at underskrive selve låneaftalen, hvilket du altså kan gøre elektronisk med dit NEM-id.

Dernæst kan du støde på en række andre krav, som bl.a. kan være følgende:

 • Du skal være bosat i Danmark
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have et dansk telefonnummer du kan kontaktes på
 • Du skal have en e-mail du kan kontaktes på
 • Du skal have en fast indtægt
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret

Langt de fleste af disse krav vil du møde hos de fleste udbydere. Den med en fast indtægt kan dog svinge, men de øvrige krav plejer at gå igen hos stort set alle online låneudbydere.