Beregn dit lån og tag en god beslutning inden du optager et lån

Dette indhold er sponsoreret

Går du og leger med tanken om at optage et lån? Så bør du først og fremmest foretage dig god research og beregne dine muligheder for et lån, inden du optager et lån. 

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at optage et lån. Du kan have modtaget en uforudset regning, dit hus kan have brug for en kærlig hånd, din bil kan være brudt sammen, eller du kan have brug for en ferie. 

Uanset hvad grunden er, så findes der mange forskellige typer lån, så du kan låne penge til lige netop dét formål, som du ønsker. 

Du kan med fordel anvende en online låneberegner, som kan give dig klarhed omkring dine udgifter ved et lån. Dermed er du bedst muligt forberedt, inden du optager et lån. 

Forskellige beregnere til forskellige lånetyper

Hos MyBanker kan du beregne dit potentielle lån, baseret på hvilken lånetype, du er interesseret i. Dermed er du bedre forberedt på et lån, og hvad dette lån vil komme til at koste dig. Du vil også få en idé om, hvordan din daglige økonomiske situation vil se ud, når du har optaget lånet. 

Du kan få hjælp til at beregn dit lån her. Herinde kan du både beregne lån til en bolig, billån og forbrugslån. Boliglån er særligt skabt til at købe en ny bolig, et billån er penge som er øremærket til køb af en bil, og et forbrugslån har oftest ingen begrænsninger for, hvad du kan anvende dit lån til.

Sådan anvender du en online låneberegner

I låneberegneren skal du indtaste informationer om dit ønskede lån. Dette kan være detaljer såsom prisen på boligen, prisen på bilen eller det ønskede lånebeløb til et forbrugslån. Derudover skal du i nogle tilfælde også tilføje informationer om løbetid, rente og ønskede udbetaling af lånet. 

Baseret på dette, kan du se en udregning af dit lån. Her vil du få oplyst renten og ÅOP for dit lån, den estimerede månedlige ydelse, oprettelsesgebyr, samt de forventede samlede omkostninger for lånet. Derudover kan du også se det fulde beløb til tilbagebetaling. 

Research inden optag

Grunden til at du bør anvende en online låneberegner, inden du optager et lån, er fordi du står stærkest, når du har researchet, inden du optager et lån. Dermed har du styr på din økonomiske situation, så du er sikret at kunne tilbagebetale dit lån.